Yrityksille ja
yhteisöille

Huvila Sotkanhelmi on yrityksille ja yhteisöille ihanteellinen paikka kokoontua yhteisten asioiden äärelle. Puitteet ja palvelut ovat kohdallaan, oli kyseessä sitten kokous, kehityspäivä tai vapaamuotoisempi TYKY-toiminta. Koska Sotkanhelmi on vain reilun kolmen vartin ajomatkan päässä Oulusta ja Suomen toiseksi vilkkaimmalta lentoasemalta, se käy hyvin virkistys- ja kokoustoimintaan vaikkapa työpäivän puitteissa.

Pääset näkemään varaustilanteen ja varaamaan mökin alla olevasta linkistä (nettimökki.fi)

Tietoa Sotkanhelmestä

Huvilalla on tilaa 30 hengen juhlille. Astiastoa on 40 henkilön tarpeisiin ja tiskit hoituvat tehokkaasti teollisuusmallin astianpesukoneella. Keittiön varusteluun kuuluu mm. vedenkeitin, sähkövatkain ja kuiva-ainekaapissa on perustarvikkeita.

Ilmastoidut tilat

Ilmastoiduissa ja avarissa tiloissa on miellyttävä istahtaa alas esimerkiksi yrityksen strategiapäivän tiimoilta. Ilmalämpöpumppu varmistaa sen, että hirsirakennus on kesälläkin miellyttävän viileä.

Ilmastoidut tilat

”Kävin kukkana kujilla, vaapukkana vainiolla,

hersuin hiekkarantasilla, keikuin kukkakunnahilla;

laulelin jokaisen lakson, joka kummun kukkuelin,

lehot leikkiä pitelin, ahot ainoista iloa.”

– Kalevala

Tilava sauna

”Tukela on tuletta olla, vaiva suuri valkeatta,

ikävä inehmisien, ikävä itsen Ukonki.”

– Kalevala

Tilava sauna ja laavu

Kun on aika rentoutua, voi lämmittää vaikka ison seurustelusaunan, vuokrata rannassa olevan lauttasaunan tai tulistella isolla laavulla. Rauhallinen ympäristö antaa tilaa pitkille ajatuksille ja inspiraatiolle.

 

Nopea nettiyhteys

Huvilalla on 100 mb nettiyhteys sekä lakana-
ja pyyhepalvelu yrityksille.
Kun palvelu pelaa ja varustelutaso ovat kohdillaan, asiakkaat voivat keskittyä olennaiseen.

Nopeat tietoliikenneyhteydet yritysten käyttöön

”Jo nyt saunan saustuttelin, lämmitin kylyn utuisen.

Hauoin vastat valmihiksi, lempivastat liehautin.”

– Kalevala

Lisää kuvia löydät
galleriasta

Lähialueilta löytyy monia palveluita

Siivous ja pitopalvelut

Joustavaa pitopalvelua ja siivouspalvelua paikan päälle tuottaa Tmi Anne Huotari 050-359 1018, huotariannemarja@gmail.com

Leipomotuotteet

Maukasta ruokaa ja leivonnaisia pieniä ja isoja määriä Utajärven leipomosta 08-542 1227, 0500-311971, alabituotanto@gmail.com, www.omaleipuri.fi

Virkistäytymistä
upeissa maisemissa

 Sotkanhelmi on mainio tukikohta luontomatkailun ystävälle, sillä pihapiirissä ja lähiseudulla voi nauttia luonnosta monin eri tavoin. Omalta hiekkarannalta pääsee melomaan, suppailemaan, kalastamaan tai soutelemaan mökin soutuveneellä. Idyllinen kaarisilta johtaa Määtänsaareen, jossa pääsee ulkoilemaan jokiluonnon tunnelmaan.

ROKUAN KANSALLISPUISTO

Rokuan kansallispuistossa ja Rokua Geoparkin alueella voi retkeillä ainutlaatuisissa maisemissa. Utajärven ja naapurikuntien alueelle ulottuvassa kansallispuistossa pääsee aistimaan luonnon arkkitehtuurin erikoisuuksia. Rokuanvaara valittiin vuonna 2018 Suomen parhaaksi retkikohteeksi.

Kansallispuisto on osa Rokua Geoparkia, joka hyväksyttiin ensimmäisenä suomalaisena luontokohteena UNESCO:n Geopark-verkostoon. Kansallispuiston ja Geoparkin ulkoilureiteillä voi nähdä jääkauden harvinaiset jäljet, suppalammet ja valkoiset jäkäläkankaat.

Monien upeiden retkeilyreittien ohella Rokualta kulkee Utajärven kautta Ouluun saakka ulottuva Tervareitistö, jota voi mittailla patikoiden ja maastopyöräillen. Talvisin maisemia pääsee ihastelemaan vaikkapa suksien tai lumikenkien päällä. Sotkanhelmen seutuvilta menee ohi myös moottorikelkkareitti.

 

Lisätietoja Rokua Geoparkista ja Tervareitistöstä:
www.rokuageopark.fi

Ota yhteyttä »

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat vuokrata huvilan käyttöösi, ota yhteyttä oheisen lomakkeen avulla. Vastaamme mahdollisimman pian!

”Kävin kukkana kujilla, vaapukkana vainiolla,

hersuin hiekkarantasilla, keikuin kukkakunnahilla;

laulelin jokaisen lakson, joka kummun kukkuelin,

lehot leikkiä pitelin, ahot ainoista iloa.”

Avaa chat
Haluaisitko vuokrata huvilan?
Moro,

Haluaisitko vuokrata huvilan, tai saada lisätietoja? Laita meille viestiä Whatsappissa. :)